La web creativa

Si tens un projecte o necessites tenir presència a internet, nosaltres treballem perquè assoleixis els teus objectius.

Cap projecte és petit.
Disseny pàgines web a Cardedeu

Disseny pàgines web a Cardedeu. La nostra principal activitat és el desenvolupament de solucions web, tant per a empreses com per a particulars. Volem que les nostres webs siguin netes, senzilles i fàcils de navegar. Treballem l’espai web amb molta cura, fins a l’últim píxel. Som artesans, i posem molta passió en el que fem. Per això, per a nosaltres, la millor recompensa és la satisfacció del client. Pots veure aquí un extracte de les nostres feines.

Les nostres webs s’adapten a tots els dispositius, compleixen els estàndards actuals i estan optimitzades per a facilitar el posicionament als cercadors. Exemples:

Pàgines web Cardedeu - Gartzen Photo  Pàgines web Cardedeu - Idiomas Vivos

Podem desenvolupar la imatge corporativa de l’empresa, des del disseny del logotip, papereria, fins a productes de marxandatge, etc.
Hem fet treballs editorials, com maquetació de llibres, revistes i catàlegs, newsletters, retoc fotogràfic, tant de producte per a empreses, com per a fotògrafs professionals. Disposem, també, d’un servei de desenvolupament d’apps.

Ens adaptem a les condicions i pressupost de cada client. Sempre hem trobat la solució a qualsevol necessitat. Contacta amb nosaltres i en parlem…